Appel muffins zonder melk (42 foto)
Muffins recepten zonder melk. Hieronder volgt een lijst met een overzicht van onze Muffins recepten zonder melk. Al deze Muffins recepten zijn door onze leden .
Appel- en streuselmuffins {zonder melk} Publié sur Delen. Cela faisait pas mal de temps que je navais pas fais de muffins (je crois quasiment 1 an .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
9030KB | 2000PX | 794PX | PSD |
gr zure appels, gr meel, 3 tl bakpoeder, citroensap om te bedruppelen, snufje zout, gr suiker, 1 agfestreken el kaneel, 2 eieren, 1 zakje vanillesuiker, 75 ml olie, ml .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
3575KB | 2560PX | 588PX | PNG |
Voorbereiden: 30 min Baktijd: 1 min Elektrisch ° / Hetelucht ° Ingrediënten Bakgerei 1 pak Koopmans Appeltaart g plantaardige margarine ½ geprakte banaan 1 kilo .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
2473KB | 3016PX | 519PX | BMP |
Ingrediënten gram tarwebloem 75ml melk 2 theelepels bakpoeder 1 a 2 theelepels kaneel 1 appel 1/2 zakje vanillesuiker gram suiker 75ml plantaardige olie .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
4740KB | 1475PX | 2474PX | PSD |
2 appels ml plantaardige melk 3 el ongezoete appelmoes 1 tl appelciderazijn 1 tl vanille-extract 1 'lijnzaad-ei': 1 el gebroken lijnzaad + 3 el water snufje .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
13874KB | 808PX | 1551PX | RAW |
ml melk ml neutrale olie g appelmoes 2 kleine appels Voor de crumble 75 g bloem 40 g boter 2 eetlepels Zusto Snuifje kaneel Instructies Verwarm de oven voor op .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
8006KB | 1851PX | 2993PX | PSD |
(Voor acht appel muffins) ml plantaardige melk, zoals havermelk of sojamelk 60 ml plantaardige olie gram (glutenvrij) havermeel 20 gram ongezouten .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
4610KB | 1116PX | 1882PX | GIF |
Appel muffins recept Verwarm de oven voor op °C en vul een cupcake/muffinvorm met papieren mufinvormpjes. Doe de bloem, de lichtbruine .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
13118KB | 2426PX | 771PX | BMP |
Stap 7 In een aparte kom, combineer de geraspte appel met 2 el. l. suiker, bestrooi met kaneel en zetmeel. Stap 8 Meng in een andere kom de olijfolie, de resterende suiker .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
12996KB | 3179PX | 1230PX | RAW |
Schil de appels en snijd in blokjes. Voeg samen met de rozijnen toe aan het beslag. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes. Tip: gebruik een ijsschep. Bak ze vervolgens on 25 .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
3880KB | 1451PX | 2788PX | GIF |
muffinvorm met 12 holtes, ingevet Aan de slag Verwarm de oven voor op °C. Meng de bloem met het bakpoeder, de suiker, het gemberpoeder en een mespunt zout in een .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
8959KB | 2317PX | 1117PX | WebP |
Verwarm de oven voor op graden. Doe alle natte ingredienten in de kom, dus de gesmolten kokosolie, zonnebloemolie, melk, honing, vanille extract en het ei. Mix .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
6868KB | 1490PX | 1426PX | JPEG |
STAPPENPLAN 1 Done Schil en snijd de appels in stukjes. Voeg de kaneel, suiker, vanillesuiker en citroensap hieraan toe. Kook samen voor zon 5 minuten, vergeet .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
7508KB | 1187PX | 2808PX | PNG |
Snij de appels in kleine stukjes en meng de appelstukjes door het deeg Verdeel het deeg over een muffinvorm Bak de muffins gaar in 25 minuten bij C Notities De .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
3224KB | 1073PX | 965PX | BMP |
Aan de slag. 1. Verwarm de oven voor op °C. Schil de appel en snijd in blokjes van een ½ cm. Prak de bananen met een vork fijn. Klop het ei los en meng met de banaan, melk .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
11151KB | 3663PX | 576PX | BMP |
2 appels, 2 eieren, ml plantaardige melk, 40 gram zonnebloemolie (of gesmol ten kokosolie), halve theelepel vanille extract. optioneel: amandelstaafjes of .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
14239KB | 1151PX | 1884PX | JPEG |
Muffins met appel. 1 appel (bv. Jonagold) Meng eerst alle droge ingrediënten samen. Weeg de bloem en de bruine suiker zorgvuldig af. Doe de bloem, de bruine suiker en het .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
11121KB | 3617PX | 2130PX | HEIF |
Plaats de muffins in de hete oven van °C. Bak ze gedurende 20 minuten. Prik met een satéstok of prikvork in een muffin om te controleren of ze gaar zijn. Als er geen .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
7902KB | 3671PX | 1946PX | BMP |
Voeg toe: een snufje zout, kaneel, ei, zonnebloemolie en de melk. Klop het geheel met een mixer of garde tot een glad beslag. Meng het bakpoeder door het beslag. Voeg tenslotte .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
8435KB | 3040PX | 2685PX | BMP |
Verwarm de oven voor op ° graden. Hak de wortel, sperziebonen en paprika in kleine stukjes. Klop de eieren los in een kom en voeg de melk toe.
Breng het mengsel op .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
228KB | 1787PX | 2541PX | HEIF |
Bereiding. Verwarm de oven voor op ° C. Zeef de bloem, bakpoeder en kruiden samen in een mengkom en voeg SPLENDA® Stevia Kristal toe. Maak een kuiltje in het midden. .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
11321KB | 3670PX | 1562PX | WebP |
Voorbereiden: 30 min Baktijd: 1 min Elektrisch ° / Hetelucht ° Ingrediënten Bakgerei 1 pak Koopmans Appeltaart g plantaardige margarine ½ geprakte banaan 1 kilo zachtzure appels 20 g bruine suiker theelepels kaneel 1 eetlepel sojamelk Taartvorm of springvorm ø 24 cm Mengkom Mixer met deeghaken.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
2003KB | 3009PX | 2375PX | HEIF |
Luchtige muffins gemaakt zonder boter met stukjes abrikoos en amandel, #10 Muffins met appel. Tussendoortjes; 20 min + 25 min oventijd + 5 min Bakrecept; 15 min + 25 oventijd; 12 stuks * Deze muffins met stukjes witte en melk chocolade deel je makkelijk uit op een feestje of verjaardag.
Frisse citroenmuffins #12 Frisse.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
7874KB | 2146PX | 2494PX | PSD |
Voor 10 à 12 muffins heb je nodig: g zelfrijzende bloem ml melk g fijne kristalsuiker Een zakje vanillesuiker 1 groot ei 60 g gesmolten boter Dit basisrecept voor muffins is supereenvoudig om te maken. Meng de droge ingrediënten (de bloem en de suiker) door elkaar in een kom, en de natte ingrediënten in een andere.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
814KB | 616PX | 893PX | HEIF |
1. Verwarm de oven voor op ° C. Schil 2 appelen en snij ze in blokjes. 2. Klop de boter met de suiker tot een schuimige massa. Roer er een voor een de eieren door en vervolgens de melk. 3. Zeef de bloem met het bakpoeder en het zout en spatel deze door het beslag. 4. Roer de stukjes appel door het deeg.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
1163KB | 825PX | 431PX | BMP |
Schep 1/3 van het beslag in de bakvorm. Verdeel de helft van de appelblokjes er over. Schep weer 1/3 deel van het beslag in de vorm en daarover de andere helft van de appelblokjes. Doe de rest van het beslag er over.
Strooi de suiker over het beslag. Bak de cake in minuten gaar. Laat hem afkoelen en snijd hem daarna in vierkante blokjes.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
5352KB | 962PX | 2081PX | GIF |
Appel-Kaneel muffins Muffins die je bij het zien alleen al een warm gevoel geven. Speciaal voor deze winterse dagen.
Ingrediënten 6 personen - 50 gram boter (planta), - gram bloem, - 60 gram (bruine) basterd suiker, - 2,5 theelepel bakpoeder, - zout, - 2 eieren, - 1,5 dl melk, - 1 appel, - 1 theelepel kaneel CMassa Banket.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
1222KB | 3708PX | 1906PX | JPEG |
Ingrediënten (voor 8 muffins) gram havermoutvlokken (bv. AH Basics Oatmeal) 75 ml zonnebloemolie 1 ei ml melk 8 gram bakpoeder 1 appel 50 gram rozijnen 2 theelepels kaneel zout evt. naar smaak een paar noten Verwarm de oven voor op graden. Wel de rozijnen in wat lauwwarm water zacht.
Schil de appel en snijd deze in kleine blokjes.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
11252KB | 2299PX | 1391PX | WebP |
Suikervrije havermout appel muffins Ingrediënten (goed voor 12 muffins) gram havermout snuf zout 1 tl bakpoeder 2 el kokosolie ml melk (ik heb kokosmelk gebruikt) 1 ei 25 gram honing (dit bevat wel suiker maar je kan het ook vervangen door natrek vloeibaar, stevia vind ik een veelte bittere nasmaak hebben)) 2 appels 1 tl kaneel.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
3870KB | 748PX | 1995PX | PSD |
1 el citroensap of appelazijn g appel, geraspt g wortel, geraspt ghee of kokosolie, om in te vetten Tip: Liever 12 grote muffins bakken? Dan moeten ze 10 minuutjes langer in de oven.
Bereiding Verwarm de oven voor op °C. Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng goed.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
10254KB | 3632PX | 1849PX | TIFF |
Verwarm de oven voor op °C. Meng de bloem met het bakpoeder, de suiker, het gemberpoeder en een mespunt zout in een kom. Schep de rozijnen en 3/4 deel van de appel erdoor en maak in het midden een kuiltje.
Roer in een andere kom het ei los met een vork. Voeg de melk, het citroensap en de boter toe. Schenk het mengsel in het kuiltje .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
7789KB | 2210PX | 2555PX | PNG |
Benodigdheden voor 9 appel kaneel muffins gr speltmeel 1 tl bakpoeder 3 tl kaneel snufje zout 30 ml (plantaardige) melk 1 ei 30 ml (avocado)olie Scheutje verse sinaasappelsap 30 ml agavesiroop 1 appel 3 medjouldadels handje walnoten Eventueel ter garnering wat amandelschaafsel Bereidingswijze.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
1630KB | 2098PX | 1071PX | RAW |
Ingrediënten Voor de muffins (+/ stuks) g patisseriebloem g witte suiker 1,5 tl bakpoeder 2 tl kaneel 1/2 tl nootmuskaat snuifje zout 2 geschilde appels in kleine blokjes gesneden ml melk (ik gebruikte halfvolle) 1 ei 60 ml plantaardige olie (bv.
zonnebloemolie. Gebruik geen olijfolie want dat smaakt teveel door) Voor de crumble.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
11583KB | 2649PX | 885PX | GIF |
Apple Muffins met zure melk Een prachtig recept voor gearomatiseerde muffins die de zure melk helpen bepalen. Goede huisvrouwen verliezen niets! In plaats van zure melk kun je kefir nemen.
Ingrediënten • ml zure melk; • bloem 0,3 kg; • bag ripper; • 1 ei; • suiker g; • 60 ml plantaardige olie; • zout; • kaneel, een beetje poeder;.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
4692KB | 1995PX | 2262PX | PNG |
1. Prak de bananen in een grote kom. 2. Maal de havervlokken kort in je keukenmachine. Het hoeft geen meel te worden: een beetje grof mag wel. 3. Doe de havervlokken, de appelblokjes, rozijnen, vanille-extract, appelmoes en kaneel op gevoel bij de geprakte bananen in de kom.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
11506KB | 2921PX | 2629PX | GIF |
Ingrediënten Voor twaalf grote muffins – gram zelfrijzend bakmeel – 2 theelepels bakpoeder – 80 gram suiker – snufje zout – 2 eieren – ml.
melk – 75 ml. zonnebloemolie – extra nodig: een muffinvorm met 12 holtes (ik gebruik deze *) Bereiding Voor het maken van muffins heb je geen mixer of keukenmachine nodig.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
7188KB | 2083PX | 2514PX | PNG |
Dat lijkt misschien weinig, en je kunt er geen appeltaart mee maken. Maar voor deze appel kaneel muffins is het meer dan genoeg! Om er zeker van te zijn dat je niet meer dan 20 gram per muffin binnen krijgt, heb ik gram appel gebruikt voor 6 muffins.
Dit komt neer op ongeveer 16,7 gram appel per muffin.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
8774KB | 1224PX | 1944PX | GIF |
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij het in stukjes. Doe de boter in een pan samen met de appelstukjes, 20 gr suiker en de kaneelpoeder. Laat ongeveer dit ongeveer 8 minuten zachtjes koken (af en toe roeren) Pureer het mengsel en zet het apart.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
3555KB | 3767PX | 1573PX | WebP |
10 ml melk. 2 theelepels vanille extract. Maak het muffin beslag: Verwarm je oven voor op ºC en plaats de muffin vormpjes in een ovenschaal. Mix de boter totdat deze zacht is, voeg daarna de suiker en de eieren toe en mix dit voor ongeveer 3 minuten.
Zeef de bloem, bakpoeder, kaneel en het zout in een schaal en voeg dit met de melk en.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
3734KB | 516PX | 1418PX | WebP |
50 ml melk 1 ei 1 theelepel kaneel handje aardbeien handje ongezouten noten (Olijf)olie Bereiding Mix de havermout, de melk, kaneel en het ei door elkaar tot je een mooi beslag hebt. Zet een steelpannetje op het vuur en voeg de aardbeien toe met een klein scheutje water. Kook de aardbeien in 5 minuten zacht.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
1080KB | 3562PX | 2080PX | PSD |
2 eieren ml melk gram bruine suiker 1 zakje vanillesuiker gram zelfrijzende bloem 1 koffielepel baking soda* snuifje zout toffee karamelsnoepjes papieren vormpjes voor muffins* muffin bakvorm* Zo ga je te werk Verwarm eerst de oven voor op graden. Schil dan de appels en snijd ze in kleine blokjes.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
2277KB | 3441PX | 1896PX | TIFF |
Stop de eieren, ontpitte dadels, kaneel, melk en olie in een blender (of foodprocessor) en maal helemaal luchtig in 60 seconden. Voeg de havermout, amandelmeel en bakpoeder toe en laat draaien tot alle klontjes er uit zijn en je een fijne vloeibaar beslag hebt. Schenk het beslag in de muffinvormpjes, vul ze tot deze ongeveer 3/4 vol zitten.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
3795KB | 2362PX | 1817PX | RAW |
Verwarm de oven voor op °C. Schil de appel en snijd in blokjes van een ½ cm. Prak de bananen met een vork fijn. Klop het ei los en meng met de banaan, melk en olie. 2. Zeef de bloem in een kom en meng het bakpoeder, de kaneel en het zout erdoor. Voeg het natte mengsel toe aan het droge mengsel en spatel goed door elkaar. Meng de appel erdoor.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
5477KB | 3891PX | 2055PX | HEIF |
Schil en rasp 1 appel. Snij de andere appel ongeschild in kwarten en daarna in twee. Vorm er driehoekjes van met een mes om er mijters van te maken en maak een kruisvormige insnijding.
Giet de banaan, de eieren, de melk, de kruiden, het bakpoeder en de honing bij de havervlokken in de keukenrobot en mix.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
11334KB | 2537PX | 1747PX | PSD |
5 muffins 40 min 9 g koolhydraten 9g Voeg toe aan verzameling Voeg toe aan favorieten Rate dit recept Ingrediënten gram havermout ml amandelmelk 1 banaan 2 eieren 1 tl baking soda 1 tl kaneel 1 el gehakte noten 1 appel in stukjes 1 el rozijnen Instructies Verwarm de oven voor op graden.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
6954KB | 3185PX | 1672PX | PSD |
1 middelgrote appel in kleine blokjes ( gram) 1 eetlepel + gram poedersuiker 1/2 eetlepel kaneel 3 theelepels citroensap 2 medium eieren (op kamertemperatuur) gram amandelmeel Bereiding Verwarm de .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
12963KB | 3941PX | 2538PX | RAW |
Ingrediënten voor Appel-Kaneel Muffins gram glutenvrij wit meel, 60 gram donkerbruine basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 theelepel bakpoeder, snufje zout, 1 theelepel kaneel, 2 eieren (geklutst), ml melk, 50 gram boter (gesmolten), 50 gram rozijnen, 1 appel, in kleine stukjes Voor de decoratie: nougatine met nootjes Tweet.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
7907KB | 3221PX | 2009PX | PNG |
darfichraus.nl cakevormpjes in de muffin bakplaat en vul de cakevormpjes met het muffin beslag. darfichraus.nl de muffins in 15 minuten of totdat een tandenstoker schoon uit de cupcakes gehaald kan worden.
darfichraus.nl de muffins uit de oven en laat ze volledig afkoelen. Veganistische aardbei cupcakes recept.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
12029KB | 847PX | 2189PX | PSD |