Recept zalm met gebakken aardappels (55 afbeeldingen)
Goudbruin Aziatisch gebakken zalm uit de pan met een goddelijke glaze van ahornsiroop. Extra lekker met lente-ui en sesamzaadjes erbij!
Verwarm de oven voor op °C. Schil de aardappelen en rasp deze grof. Pel de uien en snipper ze fijn. Snijd de zalm in reepjes en de broccoli in kleine roosjes. Besprenkel de .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
6822KB | 3023PX | 2963PX | TIFF |
Kruid de zalm met een snuif zout en peper. Bak de zalm op de velkant, op een matig vuur, zodat hij rustig gaart tot in de kern zonder uit te drogen. Draai de vis na .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
11699KB | 1517PX | 1623PX | GIF |
Leg de zalm op een stukje bakpapier en dep droog. Besprenkel met olijfolie, citroenzeste, grof zeezout en peper. Bak in de oven gedurende 15 min. Verwarm intussen de room in .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
12933KB | 1432PX | 2392PX | HEIF |
Gebakken zalm met aardappel-komkommersalade. Verwarm de oven voor op °C. Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Leg ze in een .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
11129KB | 3036PX | 799PX | PNG |
Verwarm 4 eetlepels olie in een wok en bak hierin de aardappelpartjes en de stukjes citroenschil al omscheppend goudbruin en gaar in ca. 20 minuten.
Bestrooi tussendoor .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
10899KB | 980PX | 2084PX | PSD |
Recepten met zalm Of je nu zin hebt in gebakken zalm in de pan, zalm in papillot op de barbecue of een zalmschotel in de oven, bij Colruyt vind je tal van inspirerende .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
5030KB | 1155PX | 2361PX | RAW |
Wrijf de zalmfilet in met peper en zout. Snij de filet overdwars in mooie repen ca ca 3 cm breed. Roer in een schaaltje de kruiden door elkaar en wentel de repen zalm erdoor, .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
5892KB | 1877PX | 2124PX | BMP |
Snijd de aardappel in dunne plakjes en kook circa 3 minuten. Giet af en stoom droog. Verwarm een scheutje olie in een koekenpan en voeg een klontje boter .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
6533KB | 2965PX | 1117PX | GIF |
Zalm is een favoriet ingrediënt in de Leuke Recepten keuken, ik ben er dol op. Dit zijn 10 lekkere gerechten op een rijtje, van gebakken zalm tot gerookte zalm.
.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
3927KB | 1200PX | 2886PX | PNG |
Verlaag de oventemperatuur naar °C en zet de zalm 20 à 25 min. in de oven. Snij de andijvie in dunne reepjes. Smelt de boter in een kookpot en stoof de andijvie 4 min.
Kruid .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
14189KB | 3836PX | 1146PX | WebP |
Zalm met geroosterde aardappels en groenten uit de oven Boen de aardappelen schoon onder koud stromend water. Snijd de aardappels in partjes en kook 10 minuten in .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
9836KB | 1403PX | 1829PX | PNG |
6 x de lekkerste recepten met zalm. Veel mensen eten regelmatig een stukje zalm. Dat is niet heel gek, want deze vis niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens heel erg .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
13844KB | 1006PX | 2867PX | TIFF |
Hussel alles goed door elkaar. Bestrooi met het paprikapoeder en zout en zet 25 à 30 minuten in de oven tot ze goudbruin en gaar zijn. Keer de frieten na 15 minuten. Wikkel .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
12727KB | 2476PX | 2337PX | PNG |
Tomaat en garnalen combineerde je waarschijnlijk al eerder. Maar wist je dat ook aardappel en garnalen een perfect duo vormen? Of je jouw patatjes nu vult met garnalen, er een .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
13001KB | 1147PX | 1655PX | BMP |
Kies uit honderden recepten voor Kipmerguez met ovengroenten en gebakken aardappelen, die u gemakkelijk en snel kunt bereiden. Receptennl Recept dat u .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
2585KB | 3782PX | 2206PX | PNG |
Lekker met hete saus om in te dippen. > naar het recept: fajitas met zalm en maïs. Geroosterde zalm met zoeteaardappelpartjes. Simpeler dan dit wordt het niet, ook niet .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
7827KB | 2471PX | 902PX | PNG |
Gebakken aardappelen Porties: 4 personen Bereidingstijd: 20 minuten Niveau: Makkelijk Print recept Ingrediënten voor dit recept gr. aardappelen (vrij vastkokend of .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
5931KB | 3838PX | 477PX | PNG |
Bereiding Verwarm de oven voor op °C. Doe de aardappelen in een ovenschaal of leg ze op bakpapier. Besprenkel met een beetje olijfolie en kruid met peper en zout. Bak ze .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
1178KB | 577PX | 1740PX | BMP |
Schil (optioneel) de zoete aardappel en snijd in stukjes van ca. 2 a 3 cm. Leg in een ovenschaal en besprenkel met een beetje olie, peper en zout. Bak de zoete .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
4700KB | 567PX | 443PX | TIFF |
Als de aardappelen zo goed als gaar zijn azijn, suiker en gesnipperde ui toevoegen. Weer aan de kook brengen en nog plm.
3 minuten koken. In het vocht 10 minuten laten .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
10673KB | 2326PX | 635PX | PNG |
9 x zalm recepten 1. Quiche zalm broccoli Zalm in een quiche vind ik echt zalig. Deze variant met broccoli en warmgerookte zalm raad ik je dan ook zeker aan! Bekijk het recept voor quiche zalm broccoli >> 2. Omeletwrap met zalm Dit recept is misschien wel de allermakkelijkste van alle zalm recepten uit dit lijstje.
Een omeletwrap met .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
7766KB | 3705PX | 1214PX | PNG |
10 x recepten met aardappel 1. Traybake met aardappel Makkelijk recept voor een heerlijke en gezonde traybake met aardappel, groenten en kip. Met een Grieks vleugje en lekker veel groenten. Bekijk het recept voor traybake met aardappel >> 2. Klassieke boerenkool stamppot met spekjes.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
7243KB | 803PX | 1613PX | PNG |
Kies uit honderden recepten voor Kipmerguez met ovengroenten en gebakken aardappelen, die u gemakkelijk en snel kunt bereiden. Receptennl Recept dat u wilt koken en proeven recepten binnenste buiten gerookte zalm met witlof. thaise kippesoep. recepten binnenste buiten recept van gisteren. creamy garlic herb mushroom chicken.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
9101KB | 3309PX | 2981PX | HEIF |
Snij de afgekoelde aardappelen in schijfjes van 1 cm dik. Bereiding: Verhit de boter samen met de olie in een pan met antiaanbaklaag en leg er de aardappelschijfjes naast elkaar in (bak ze eventueel in 2 of meerdere porties).
Bak ± 5 min. op een zacht vuur tot de schijfjes onderaan goudbruin zijn.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
10518KB | 2192PX | 2019PX | PNG |
Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken en kook gaar. Giet af en laat een beetje drogen. Voeg g boter toe en plet fijn tot alle boter goed is opgenomen. Snipper de bieslook fijn en meng onder de geplette aardappelen. Kruid met peper en zout. Hou warm. Snij de prei in fijne reepjes en spoel grondig.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
241KB | 2330PX | 942PX | WebP |
3 aardappelen, ½ zacht zure appel, ca. 50 g krab, ca. 70 g gerookte zalm, 2 eetl. mayonaise, 1 potje zure room (klein), 2 worteltjes, ½ rood uitje of sjalotje, 1 bakje taugé, bieslook, peterselie of (mooier) eetbare viooltjes, snufje zout, snufje peper, 1 eetl. ketchup, kappertjes, citroensap, scheutje whisky, RobVergouwe Europees Voorgerecht.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
2784KB | 1427PX | 2393PX | JPEG |
8 vastkokende aardappels in plakjes gesneden 2 theelepels gedroogde oregano 6 zalmfilets à gram roosjes van 2 stronken broccoli 30 kleine tomaten gehalveerd 10 plakken spek sap van 1 limoen zout en peper Instructies Verwarm allereerst de oven voor op graden.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
8762KB | 3084PX | 2056PX | RAW |
Leg de zalm op je bord, schik er de bloemkool en aardappelen rond, strooi er wat rucola en platte peterselie over en werk af met een lepeltje vinaigrette, en eventueel citroensap op de.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
11464KB | 2440PX | 2999PX | PSD |
Besprenkel met olijfolie, citroenzeste, grof zeezout en peper. Bak in de oven gedurende 15 min. Verwarm intussen de room in een steelpannetje en voeg wat zout en peper toe. Serveer de zalm op de room, samen met de dragonolie en heel veel verse kruiden.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
3928KB | 2534PX | 1013PX | RAW |
Heb jij zin in AGV vanavond? Met dit gebakken zalm met roomsaus, gekookte aardappels en peultjes recept ben je zo klaar. Geniet ervan!
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
610KB | 2648PX | 726PX | GIF |
Verwarm allereerst je oven voor op ºC. Zet een pan water met zout op. Was je aardappels en halveer ze. Haal de groene takjes van je venkel en leg apart. De knollen zelf moet je in de lengte in acht partjes snijden. Kook de aardappeltje samen met de venkel 6 minuten voor. Giet ze daarna af en laat even uitstomen in de vergiet.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
13987KB | 982PX | 511PX | PNG |
Bereidingstijd Ingrediënten gram kleine gekookte aardappeltjes (mag met schil) – gram gerookte zalmfilet gram sperziebonen gram doperwtjes 2 lenteui 2 eetlepels kappertjes 2 takjes bieslook 1 eetlepel mosterd (let op: suikervrij) 2 eetlepels mayonaise sap van 1 citroen paar blaadjes verse munt peper en zout.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
9850KB | 1730PX | 1100PX | TIFF |
Voor de zalm: 4 stuks zalmfilet 1 eetlepel milde olijfolie 2 eetlepels roomboter 3 teentjes knoflook, uitgeperst 1 theelepels citroensap 1 theelepel zwarte peper 2 eetlepels peterselie, fijngesneden Voor de groenten: 2 uien in ringen 4 kruimige aardappelen, in schijfjes 3 wortelen in plakjes 2 tomaten in plakjes gram doperwten.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
2626KB | 2906PX | 2613PX | BMP |
(2) Zalm bakken. Zalm op de huid gebakken, op menig menukaart staat deze klassieker. Dikke kans dat je dit type zalm recept voor buitenshuis bewaart, want daar moet je wel een ervaren chef voor zijn. Ja toch, niet dan? Nee hoor, je moet alleen weten wát je moet doen om een goed gebakken zalm te krijgen. En laat je ons nou voor dat deel hebben.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
3497KB | 3701PX | 2379PX | JPEG |
Meng de kruiden met de aardappelschijfjes/blokjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de aardappelschijfjes/blokjes ongeveer 16 minuten totdat ze zacht zijn. Je kunt ook de aardappels even voorkoken. Vergeet niet om af en toe te roeren en zet het vuur vrij laag. Vervolgens zet je een pan water op en kook je de sperziebonen ongeveer 8 minuten.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
3091KB | 2923PX | 1623PX | PSD |
Doe de uitgelekte aardappels in de hete olie. Zorg dat elke aardappel goed onder de olie zit en bak ze dan 1 uur in de oven waarbij je ze elke 20 minuten omdraait. Haal de aardappels met een schuimspaan uit de braadslee en laat ze uitlekken op keukenpapier. Bestrooi ze royaal met zeezout en dien op. Opmerking.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
6168KB | 720PX | 1698PX | TIFF |
Deze aardappel heeft heel veel smaak en maakt een lekkere gebakken aardappel. Voorkoken. Ik kook de aardappelen altijd voor. Wil je knapperige gebakken aardappelen, dan kan je ze het beste net gaar koken (in ongeveer 10 minuten). Als je er met een mes goed kunt inprikken, dan kan je ze afgieten.
Laat ze dan uitstomen en .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
4671KB | 950PX | 2362PX | HEIF |
Hussel alles goed door elkaar. Bestrooi met het paprikapoeder en zout en zet 25 à 30 minuten in de oven tot ze goudbruin en gaar zijn. Keer de frieten na 15 minuten. Wikkel de zalm in de ham. Verhit de boter en bak de zalm langs beide kanten goudbruin. Verdeel de frieten kruiselings over 4 borden, beleg met rucola en leg er de zalmfilet bovenop.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
3826KB | 948PX | 2437PX | PSD |
Laat je aardappelen na het koken goed uitdampen op keukenpapier. Een droge aardappel bakt namelijk mooier. En als laatste, doe niet teveel aardappel tegelijk in de pan. Als de aardappelstukjes wat ruimte hebben, bakken ze sneller en mooier.
Houd het goed in de gaten, vooral als je op wat hoger vuur bakt, dit is makkelijker gezegd dan gedaan.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
6858KB | 3132PX | 1340PX | WebP |
Lekker met wat groenten er doorheen gebakken en gevuld met bijvoorbeeld gerookte zalm of kipfilet. Heb je ook wel zin in een lekkere lunch met ei, dan is dit recept voor omelet met zalm er eentje voor jou! Zoals vaker met recepten is het helemaal niet ingewikkeld om dit eitje te bakken, alleen je moet maar net even op de combinatie van .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
4776KB | 1278PX | 1715PX | PNG |
Bak de aardappels op middelhoog vuur aan alle kanten totdat ze gaar en goudbruin zijn. Breng ze op smaak met zout en peper. Voeg op het laatste moment de uien, spek en het klontje roomboter toe aan de aardappels en warm alles even goed door.
Schuif de aardappels in de pan opzij en breek hier een ei in. Zet het vuur laag en bestrooi de .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
3538KB | 2494PX | 890PX | PSD |
Schil de aardappelen en snijd de broccoli in roosjes. Verwarm de oven op graden. Kook de aardappelen ongeveer 15 minuten in een pan met water. Voeg de laatste 5 minuten ook de broccoli roosjes toe. Klop de kookroom met de mosterd en wat peper en zout door elkaar. Controleer of de aardappelen beetgaar zijn en giet ze samen met de .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
13021KB | 3186PX | 1298PX | WebP |
Snijd met een kaasschaaf 1 komkommer in dunne linten, scheur 3 pakken gerookte zalmhaas flame roasted (Feestelijk PLUS a 80 g) en 3 pakken gerookte zalmforelfilet (Feestelijk PLUS a g) in grove stukken. Leg een flensje op een bord en bestrijk met 2 eetlepels mascarpone, bestrooi met citroenrasp, dille en voeg peper en zout naar smaak .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
8739KB | 1743PX | 846PX | TIFF |
1 PLUS zalmfilet op huid (schaal 2 porties a g) (zwart) sesamzaad 3 gram korianderblaadjes Borrel Ca. 20 minuten 4 personen Bereidingswijze 1 Halveer 2 avocado's in de lengte, schep met een lepel het vruchtvlees eruit en snijd in blokjes van 1 cm. Besprenkel met het sap van 1 limoen en 2 eetlepels sojasaus.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
14094KB | 537PX | 1902PX | BMP |
gram verse bladspinazie 50 gram gerookte zalm 2 eetlepels roomkaas takje verse dille snuf zout olie (om te bakken) Bereiden Schil en snipper de ui. Verwarm wat olie in de koekenpan en fruit hier de ui in aan. Doe dan ook de .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
13743KB | 1737PX | 2542PX | PNG |
Chocolade De Belgische trots. Hoe, wat, recepten .
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
13154KB | 2467PX | 2642PX | TIFF |
1 Garneer 10 stuks PLUS mini pizza's met tomatensaus (diepvries) met 10 theelepels PLUS creme fraiche, in blokjes gesneden PLUS zalmfilet op huid (schaal 2 porties a g) en gram gele zoete trostomaatjes (Smaakselectie van PLUS). 2 Bak ze in 15 min. in een voorverwarmde oven op graden goudbruin en krokant.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
7985KB | 3474PX | 1747PX | JPEG |
Elke dagschotel wordt vergezeld van een passende aardappel-, rijst- of pastabereiding. Graag minstens 1 dag op voorhand bestellen. Prijs per persoon. top of page. Download brochure. Maak een afspraak. 0 [email protected] Bezoek.
Bestandsgrootte | Breedte afbeelding | Hoogte | Beeldformaat |
---|---|---|---|
11075KB | 3046PX | 1661PX | BMP |